Bedden Antwerpen

Wilt u weten waar u de beste bedden kan kopen in de omgeving van Antwerpen? Wij hebben het antwoord: bij Beds Unlimited! Wij zijn een zeer jonge beddenspeciaalwinkel en richten ons voornamelijk op boxsprings, bedden van hoogstaande kwaliteit. Wij garanderen niet alleen een degelijk bed, maar ook een zeer snelle levering. Onze bedden worden namelijk niet in het buitenland gemaakt, maar door een familiebedrijf in Limburg. Daar profiteert u, als klant, van mee. De maximale levertijd is namelijk maar 7 dagen.

Bedden in diverse designs: Beds Unlimited te Antwerpen

Beds Unlimited in Antwerpen verkoopt bedden en boxsprings die klanten zelf kunnen samenstellen. Enerzijds kunnen klanten een onderstel, vering en matras kiezen die hen ’s nachts de beste ondersteuning biedt, anderzijds kunnen zij ook kiezen uit een scala aan mogelijkheden betreffende de kleur en het materiaal van de bekleding. Bedden van Beds Unlimited Antwerpen voorkomen niet alleen lichamelijke klachten als rugpijn, ook passen ze goed in het interieur van uw slaapkamer. Dankzij de open constructie van de veren ventileren onze boxsprings ook zeer goed, iets dat de levensduur van uw matras verlengt. Kortom, bedden kopen bij Beds Unlimited Antwerpen is een goede keuze.

Meer informatie over aanbod

Bent u benieuwd welke bedden Beds Unlimited Antwerpen in zijn aanbod heeft? Bezoek dan eens onze winkel, waar u alle modellen aantreft. U vindt het aanbod ook op onze website, waar u overigens ook een bed kunt bestellen. Heeft u een vraag? Bel dan even naar 03 827 32 67.

N

Belgische kwaliteit

N

Ruim assortiment

N

Sinds 1987

Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.