Boxspring winkel

Wanneer u een boxspring wilt kopen, dan koopt u deze het best bij een gespecialiseerde boxspring winkel, bijvoorbeeld Beds Unlimited in Antwerpen. Deze nieuwe beddenspecialist is gespecialiseerd in boxsprings en verkoopt enkel boxsprings die in België geproduceerd zijn. Wij werken samen met een familiebedrijf in Limburg en onderhouden een goede relatie. Onze klanten profiteren daarvan. Niet alleen genieten zij van een boxspring van hoge kwaliteit, ook wordt hun bed zeer snel geleverd. Wij bieden een levertijd van maximaal 7 dagen.

Beds Unlimited: dé boxspring winkel van Antwerpen

Bij boxspring winkel Beds Unlimited vindt u een zeer ruim aanbod aan boxsprings. Iedere boxspring wordt gekenmerkt door een ander design en is verkrijgbaar in diverse maten. Ook bepaalt u met welk matras het bed geleverd wordt. In onze boxspring winkel te Antwerpen bent u altijd welkom om het aanbod te bekijken. Wenst u bij bepaalde boxsprings meer informatie, dan staan onze medewerkers voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bekijk het aanbod online

Bent u niet in de gelegenheid om onze boxspring winkel in Antwerpen te bezoeken? Dan kunt u ook dag en nacht terecht in onze online boxspring winkel. Op onze website kunt u niet alleen het aanbod aan boxsprings bekijken, ook kunt u ze hier heel eenvoudig en snel bestellen. Komt u er niet aan uit? Onze medewerkers helpen u graag verder. Contacteer hen door te bellen naar 03 827 32 67.

N

Belgische kwaliteit

N

Ruim assortiment

N

Sinds 1987

Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.