Boxspring zonder hoofdbord

Zoekt u een winkel waar u een boxspring zonder hoofdbord kunt kopen? Kom dan eens langs in de winkel van Beds Unlimited. Deze boxspringspecialist heeft een zeer ruim aanbod aan boxsprings van hoge kwaliteit. Hoe wij die hoge kwaliteit kunnen garanderen? Dat kunnen wij heel eenvoudig uitleggen. Wij werken samen met een familiebedrijf in Limburg die al onze boxsprings produceert. De boxsprings die u bij Beds Unlimited vindt, zijn stuk voor stuk van Belgische makelij en dat merkt u.

Boxspring zonder hoofdbord ook mogelijk

Wanneer u een boxspring wilt kopen, maar liever geen hoofdbord wilt, dan kunt u het best naar Beds Unlimited gaan. Deze winkel geeft namelijk gehoor aan de wensen van de klant en doet er alles aan om er ook effectief gehoor aan te geven. Wat dat exact inhoudt? Wel, wanneer u een boxspring bij Beds Unlimited koopt, dan bent u degene die kiest welk onderstel, welke veren en welk matras besteld moeten worden. Bovendien kunt u het materiaal en de kleur van de bekleding kiezen, en kiest u of u een boxspring met of zonder hoofdbord wilt kopen. Bij Beds Unlimited zijn er genoeg keuzes te maken.

Bestel een boxspring op maat

Bestel vandaag nog een boxspring op maat, bijvoorbeeld een boxspring zonder hoofdbord. U zult snel genieten van uw nieuwe bed: de levertijd bedraagt maximaal 7 dagen. Heeft u nog vragen over onze boxsprings? Bel dan even naar 03 827 32 67.

N

Belgische kwaliteit

N

Ruim assortiment

N

Sinds 1987

Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.