Eenpersoons boxspring

Bij Beds Unlimited treft u boxsprings in allerlei formaten: van eenpersoons boxsprings tot boxsprings van 180x200 centimeter. Of u nu voor uzelf of voor u en uw partner een boxspring wilt kopen, bij Beds Unlimited bent u altijd aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk zelf uw eenpersoons of tweepersoons boxspring samenstellen, waarbij u niet alleen let op de breedte, het type matras en de vering, maar ook op de afwerking. In welke kleur wilt u de bekleding van uw boxspring zien? Het liefst wilt u toch ook dat uw boxspring past in de stijl van uw slaapkamer?

Beds Unlimited: ook voor eenpersoons boxspring

Of u nu met een partner of alleen slaapt, een boxspring is altijd een goede aankoop. Het is namelijk zo dat boxsprings de ideale ondersteuning bieden tijdens de nacht. Na een nacht slapen op een boxspring merkt u aanzienlijk verschil: u bent uitgerust wakker geworden en u heeft geen last van lichamelijk klachten. Pijn in uw rug of nek is verleden tijd. Wij hebben zowel twee- als eenpersoons boxsprings, en kunnen voor iedere slaapsituatie een passende boxspring aanbieden.

Eenpersoons boxspring: koop hem vandaag nog

Koop vandaag nog een eenpersoons boxspring! Binnen een week wordt deze bij u thuis afgeleverd. Wilt u liever een andere boxspring dan een eenpersoons boxspring? Bekijk dan eens ons aanbod in onze winkel of webshop. Heeft u nog vragen? Stel ze aan één van onze medewerkers, die u bereikt via het nummer 03 827 32 67.

N

Belgische kwaliteit

N

Ruim assortiment

N

Sinds 1987

Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.