Elektrische boxspring kopen

Beds Unlimited is één van de nieuwste boxspringspecialisten in Antwerpen en hier kunt u zowel een standaard als een elektrische boxspring kopen. Een boxspring kopen, standaard of een elektrische, is een goede investering. Deze biedt namelijk nog meer ondersteuning en comfort op de plaatsen waar u die ’s nachts nodig heeft. Een goede nachtrust wordt hierdoor verzekerd. Na een nacht slapen op een elektrische boxspring merkt u al een aanzienlijk verschil. Onze elektrische boxspring zijn in diverse maten verkrijgbaar.

Elektrische boxspring kopen met degelijk advies

Iedereen wil ’s nachts goed slapen. Slecht slapen is niet alleen ’s nachts vervelend, het is ook een belemmering voor uw dagelijks leven. Een degelijk bed kan al veel bijdragen aan een goede nachtrust. Boxsprings zijn bedden die men zelf kan samenstellen, door onder andere te kiezen voor een bepaald soort vering en matras. Beds Unlimited biedt daarenboven ook de mogelijkheid een elektrische bokspring te kopen. Deze kunt u zelf instellen, waardoor uw lichaam nog beter ondersteund kan worden wanneer u slaapt.

Binnen een week geleverd

Wilt u snel ervaren hoe het is om op een elektrische boxspring te slapen, ga er dan één kopen bij Beds Unlimited. U kunt een boxspring in onze winkel te Antwerpen kopen of er één online bestellen. Binnen een week kunt u slapen op uw nieuwe bed. Heeft u nog vragen? Contacteer ons via het nummer 03 827 32 67.

N

Belgische kwaliteit

N

Ruim assortiment

N

Sinds 1987

Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.