Toppers

Heeft u uw matras te hard of te zacht aangekocht? Een topper biedt hierbij de oplossing! Het schuim wordt in verschillende hardheden vervaardigd waardoor u uw huidige matras zachter of harder kan laten aanvoelen. Verder is een topper interessant om 2 aparte matrassen te overbruggen of om u een extra bijkomende comfortlaag te bieden van 6 cm op uw huidige matras

Contact opnemen

Topper in latex

De grondstof voor latex komt van de “Hevea Brasiliensis”. Dit is de rubberboom die op grote plantages in Zuid-Amerika en Azië groeit en is een natuurlijk product. Latex matrassen kenmerken zich door een uitzonderlijk goed aanpassingsvermogen en blijvende veerkracht. Latex staat bekend om het ligcomfort door de bijkomende ventilerende werking.

Topper in geheugenschuim

Geheugenschuim, traagschuim, viscose schuim, nasa schuim. Er zijn heel veel benamingen voor dit schuim van polyurethaan. Het schuim bestaat uit holle open cellen. Deze cellen zijn niet geheel afgesloten, waardoor de lucht in de cellen niet gecomprimeerd wordt als het schuim in elkaar wordt gedrukt. Hierdoor komt het schuim weer langzaam terug in de oorspronkelijke vorm waardoor het schuim zowel ondersteuning als een hoog comfort biedt.

Topper in HR-Schuim

HR-schuim of koudschuim kenmerkt zich door de uitstekende elasticiteit. De celstructuur van dit schuim is open en geeft daardoor een uitstekende luchtcirculatie en ventilatie. Dankzij de elasticiteit is dit een prima keuze.

Topper in gelschuim

Toppers waarin gel is verwerkt is, zijn zeer interessant voor mensen die het snel te warm of te koud hebben. De gel heeft een temperatuur regulerende werking waardoor het de warmte dat je te veel hebt afvloeit. Verder is heeft het een drukverlagende werking.